• Att utveckla ett företags affärsmodell är mer lönsamt än att utveckla nya produkter.

För företag som vill växa, har ambitionen och vill bli lite bättre.

”Skoglund Konsults kompetens och engagemang imponerar. Jag var tveksam innan vi började vårt arbete, jag tänkte att detta är bara något som kostar. Men det har gjort underverk både för mitt företag och för min personliga utveckling”

Lars Sjöholm, VD och delägare, Matfors Industriservice

Skoglund Konsult fungerar ungefär som en depåchef i ett Formel-1-stall. Vill du växa snabbt och säkert krävs det någon att föra en dialog med, det krävs att du vet att din bil håller för trycket och att banan är ren. Skoglund Konsult och dess samarbetspartners ger allt detta så att företagen tryggt kan gasa på och bli bäst.

Resultatet är viktigast. Skoglund Konsult engagerar sig för att du och din organisation ska nå dit ni vill. Vi bidrar med erfarenhet, driv och verktyg för att er organisation ska nå framgång. Vi släpper inte taget.

”Andreas Skoglunds driv är underbart i de projekt vi arbetat tillsammans i. Han har ett starkt engagemang för att vi som kund både ska bli nöjda och att vi når resultat”

Peter Sjölund, marknadsansvarig Explizit Environment

Skoglund Konsult vänder sig till dig som har en ledande ställning i små- och medelstora företag och vill växa. Du ser vikten i att agera utan dröjsmål när det gäller ditt företag och dina anställdas väl och ve. Ditt engagemang för din omgivning är viktigt för Skoglund Konsult. Vi ska inte bara tjäna mer pengar tillsammans, vi ska också vara en del i att skapa ett bättre samhälle.

Kontakta Andreas Skoglund i någon av kanalerna nedan, vill ni ha support i att bli bäst kan vi börja med en gemensam lunch.

Mobil: 070 764 08 31
Twitter: @cyberskoglund
Mail: andreas.skoglund@fredagar.se
Linkedinhttps://www.linkedin.com/in/cyberskoglund
Skype: cyberskoglund_jobb
Facebookhttps://www.facebook.com/cyberskoglund