• Att utveckla ett företags affärsmodell är mer lönsamt än att utveckla nya produkter.

Är ditt företag redo att kliva på tillväxtresan?

Är ditt företag redo att kliva på tillväxtresan? Som företagare lever du alltid i nuet och med blicken på den dagliga verksamheten. Samtidigt finns tankarna där om att företaget borde ta nästa steg. Öka tillväxten, skapa en starkare företagskultur bland de anställda eller kanske blicka mot export av produkter eller tjänster? Kort och gott – att utveckla företaget. Det är här Fredagar Företagsutveckling kommer in i bilden. Vi hjälper ditt företag att ta nästa steg. Här och nu men också långsiktigt. Med ett starkt engagemang för våra kunder kombinerat med strategisk och operativ kompetens lotsar vi dig in framtiden. Vi tar ett helhetsgrepp på företagens processer, kultur och attityder. I hela kedjan från ägare, styrelse, ledningsgrupp och personal. Vårt signum är att gå från ord till handling och hitta direkta lösningar på hur ni kan nå resultat genom att växa och bli mer effektiva.

Andreas Skoglund når du i någon av kanalerna nedan när du vill ha kontakt.

Mobil: 070 764 08 31
Twitter: @fredagarnu
Mailandreas.skoglund@fredagar.se
Linkedinhttps://www.linkedin.com/company/f%C3%B6retagsutveckling-fredagar
Skype: skoglund@fredagar.se
Facebookhttps://www.facebook.com/Fredagarnu

 

Nu är det dags att forma #ettstarkarnorrland

Företagsutveckling Fredagar vänder sig till företag utanför storstadsregionerna. Från och med hösten 2017 är vi även en av initiativtagarna till #ettstarkarenorrland. Nu sätter vi ännu fler norrlandsföretag på tillväxtkartan! Från Västernorrland till Norrbotten. Läs mer >>

 

”Företagsutveckling Fredagar kompetens och engagemang imponerar. Jag var tveksam innan vi började vårt arbete, jag tänkte att detta är bara något som kostar. Men det har gjort underverk både för mitt företag och för min personliga utveckling”

Lars Sjöholm, VD och delägare, Matfors Industriservice

processen1

Företagsutveckling Fredagar fungerar ungefär som en depåchef i ett Formel-1-stall. Vill du växa snabbt och säkert krävs det någon att föra en dialog med, det krävs att du vet att din bil håller för trycket och att banan är ren. Företagsutveckling Fredagar och dess samarbetspartners ger allt detta så att företagen tryggt kan gasa på och bli bäst.

Resultatet är viktigast. Företagsutveckling Fredagar engagerar sig för att du och din organisation ska nå dit ni vill. Vi bidrar med erfarenhet, driv och verktyg för att er organisation ska nå framgång. Vi släpper inte taget.

 

 

”Andreas Skoglunds driv är underbart i de projekt vi arbetat tillsammans i. Han har ett starkt engagemang för att vi som kund både ska bli nöjda och att vi når resultat”

Peter Sjölund, marknadsansvarig Explizit Environment

 

Företagsutveckling Fredagar vänder sig till företag utanför storstadsregionerna, dels för att vi kan förutsättningarna bäst här, dels för att det behövs balans i tillväxten för att Sverige ska må bra. Därför vill vi framförallt jobba med företag mellan 10 – 50 anställda som vill växa och bli större.

Kontakta Andreas Skoglund i någon av kanalerna nedan, vill ni ha support i att bli bäst kan vi börja med en gemensam lunch.

Mobil: 070 764 08 31
Twitter: @fredagarnu
Mailandreas.skoglund@fredagar.se
Linkedinhttps://www.linkedin.com/company/f%C3%B6retagsutveckling-fredagar
Skype: skoglund@fredagar.se
Facebookhttps://www.facebook.com/Fredagarnu