• Att utveckla ett företags affärsmodell är mer lönsamt än att utveckla nya produkter.

Om du vill att det ska flyta lite bättre

Vi stöttar företag att se var de kan och bör gå för att växa. Under åren har Företagsutveckling Fredagar och dess partners tittat in i hundratals norrländska företag som haft viljan att bli större. Vi har stöttat flera och tillsammans har vi fantastiskt kul när vi får vara med att utveckla företagen. Detta vill vi fortsätta att göra mer av. Så vill du bli lite större, få det lite bekvämare eller bli lite lönsammare – kontakta Andreas i någon av kanalerna nedan. Han bjuder säkert på lunch om det passar!

Mobil: 070 764 08 31
Twitter: @fredagarnu
Mailandreas.skoglund@fredagar.se
Linkedinhttps://www.linkedin.com/company/f%C3%B6retagsutveckling-fredagar
Skype: skoglund@fredagar.se
Facebookhttps://www.facebook.com/Fredagarnu

 

Nu är det dags att forma #ettstarkarnorrland

Företagsutveckling Fredagar vänder sig till företag utanför storstadsregionerna. Från och med hösten 2017 är vi även en av initiativtagarna till #ettstarkarenorrland. Nu sätter vi ännu fler norrlandsföretag på tillväxtkartan! Från Västernorrland till Norrbotten. Läs mer >>

 

”Företagsutveckling Fredagar kompetens och engagemang imponerar. Jag var tveksam innan vi började vårt arbete, jag tänkte att detta är bara något som kostar. Men det har gjort underverk både för mitt företag och för min personliga utveckling”

Lars Sjöholm, VD och delägare, Matfors Industriservice

processen1

Företagsutveckling Fredagar fungerar ungefär som en depåchef i ett Formel-1-stall. Vill du växa snabbt och säkert krävs det någon att föra en dialog med, det krävs att du vet att din bil håller för trycket och att banan är ren. Företagsutveckling Fredagar och dess samarbetspartners ger allt detta så att företagen tryggt kan gasa på och bli bäst.

Resultatet är viktigast. Företagsutveckling Fredagar engagerar sig för att du och din organisation ska nå dit ni vill. Vi bidrar med erfarenhet, driv och verktyg för att er organisation ska nå framgång. Vi släpper inte taget.

 

 

”Andreas Skoglunds driv är underbart i de projekt vi arbetat tillsammans i. Han har ett starkt engagemang för att vi som kund både ska bli nöjda och att vi når resultat”

Peter Sjölund, marknadsansvarig Explizit Environment

 

Företagsutveckling Fredagar vänder sig till företag utanför storstadsregionerna, dels för att vi kan förutsättningarna bäst här, dels för att det behövs balans i tillväxten för att Sverige ska må bra. Därför vill vi framförallt jobba med företag mellan 5 – 50 anställda som vill växa och bli större.

Kontakta Andreas Skoglund i någon av kanalerna nedan, vill ni ha support i att bli bäst kan vi börja med en gemensam lunch.

Mobil: 070 764 08 31
Twitter: @fredagarnu
Mailandreas.skoglund@fredagar.se
Linkedinhttps://www.linkedin.com/company/f%C3%B6retagsutveckling-fredagar
Skype: skoglund@fredagar.se
Facebookhttps://www.facebook.com/Fredagarnu