Om företaget

Resultatet är viktigast. Företagsutveckling Fredagar engagerar sig för att du och din organisation ska nå dit ni vill.

Företagsutveckling Fredagar och dess samarbetspartners bidrar med erfarenhet, driv och verktyg för att er organisation ska nå framgång. Vi släpper inte taget.

Företagsutveckling Fredagar vänder sig till dig som har en ledande ställning i små- och medelstora företag och vill växa. Du ser vikten i att agera utan dröjsmål när det gäller ditt företag och dina anställdas väl och ve. Ditt engagemang för din omgivning är viktigt för Skoglund Konsult. Vi ska inte bara tjäna mer pengar tillsammans, vi ska också vara en del i att skapa ett bättre samhälle.

Företagsutveckling Fredagar har sedan 2002 arbetat med projektledning och affärsutveckling mot små- och medelstora företag. Företaget drivs under värdeorden ”Hållbart och konkurrenskraftigt” och arbetar med att ge kundens ägare, styrelse, VD och ledning de systematiska verktyg som krävs för att utveckla organisationer mot tillväxt och hållbarhet.

För att lyckas i en ansats att växa krävs tajming, hårt arbete och ett systematiskt arbetssätt. Vi stöttar i er bedömning att se när tajmingen är den rätta, vi hjälper till att arbeta systematiskt, så att dina tjänster blir skalbara och har förutsättningar att bli lönsamma. Det hårda arbetet gör vi tillsammans. Vet man vart man är på väg så är det ofta lätt att jobba hårt.

Kontakta mig, så diskuterar vi vidare vad vi kan göra tillsammans!

Mobil: 070 764 08 31
Twitter: @fredagarnu
Mailandreas.skoglund@fredagar.se
Linkedinhttps://www.linkedin.com/company/f%C3%B6retagsutveckling-fredagar
Skype: skoglund@fredagar.se
Facebookhttps://www.facebook.com/Fredagarnu